Új címünk: 3394 Egerszalók,
Erdősor u. 3.

+36 30 228 7770

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Szaktudásunkat az autóápolás minden területén az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, nálunk a magánszemélyek és cégek egyaránt megtalálják a számukra leginkább megfelelő szolgáltatáscsomagot, illetve egyedi igényekkel rendelkező ügyfeleinknek is állunk készséggel rendelkezésére.

Üdvözöljük honlapunkon!

Weboldalunk segítséget nyújt Önnek szolgáltatásaink és tevékenységi körünk megismerésében, reméljük könnyedén megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt.

A Cool Car WorkTeam Kft. név egyenlő a minőséggel és megbízhatósággal, ezt szellemiséget és felhalmozott tapasztalatot szeretnénk az Ön rendelkezésére bocsátani az autókozmetika, a gumiszerviz és a horpadás- és jégkárjavítás szakterületen is.

Legyen bármilyen munkáról is szó, munkatársaink az adott feladatot a lehető legkörültekintőbben végzik el, ügyelve az olyan apró ám de jelentős fontosságokra is, amelyek felett az autókozmetikai cégek többsége elsiklik.

Zay Péter ügyvezető

Csécs Tibor horpadásjavító

Mitől több a Cool Car Workteam Kft?

Cégünk csak a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozik, mint például : 3M, Riwax, Würth, Dentcraft, LLumar stb.

Lelkiismeretes munkavégzés – A lényeg az apró részletekben rejlik, minden egyes munkánkat mérnöki pontossággal és alapossággal végezzük.